دانمارک تا ۲۰۵۰ تولید نفت را کنار می‌گذارد

دولت دانمارک اعلام کرد که در سال ۲۰۵۰ استخراج نفت از دریای شمال را متوقف می‌کند و افزود هشتمین دوره‌ی صدور مجوز حفاری نفتی را که در اوایل سال جاری اعلام کرده بود لغو می‌کند.

به نقل از راشاتودی، دولت دانمارک اعلام کرد که در سال ۲۰۵۰ استخراج نفت از دریای شمال را متوقف می‌کند و افزود هشتمین دوره‌ی صدور مجوز حفاری نفتی را که در اوایل سال جاری اعلام کرده بود لغو می‌کند.

البته طبق گزارش رویترز پس از خروج توتال از جمع متقاضیان هشتمین دور صدور مجوز حفاری نفتی در آب‌های دریای دانمارک، تنها یک شرکت متقاضی حفاری باقی مانده بود.

دانمارک با متوسط تولید روزانه ۸۳ هزار بشکه نفت و معادل ۲۱ هزار بشکه گاز در سال جاری تولیدکننده ویژه و بزرگ نفت و گاز محسوب نمی‌شود اما این کشور یکی از پیشگامان تغییرات آب‌وهوایی و پشت سر گذاشتن عصر سوخت‌های فسیلی است. با این حال این کشور پس از نروژ و انگلیس سومین تولیدکننده بزرگ انرژی فسیلی در اروپا است.

دانمارک اعلام کرده است که تا سال ۲۰۳۰ تا ۷۰ درصد از آلودگی کربن خود نسبت به سطح آلودگی ۱۹۹۰ می‌کاهد و تا سال ۲۰۵۰ هم کاملاً عاری از آلودگی کربن خواهد شد. تا به امروز ۳۰ درصد از کل انرژی مصرفی دانمارک از انرژی‌های تجدیدپذیر تأمین شده است.

خاتمه دادن به استخراج سوخت فسیلی، شامل کنسل کردن دور هشتم صدور مجوز حفاری نفتی، ۲.۱ میلیارد دلار به اقتصاد دانمارک آسیب خواهد زد.

مهر

نوشته‌های مشابه